dijous, 2 de juny de 2016

UN TRIMESTRE CARREGAT DE COSES!

Bon dia esplaieros i esplaieres!

Aquest trimestre com podeu veure està ple de festes, sortides i activitats especials!

El dissabte 21 ens vam trobar amb els esplais La Trepa, La Teranyina, La Branca, El Roser i Xiribec a la plaça Dr. Robert per tal de celebrar tots junts els 20 ANYS DE L'ESPLAI! 
Junt amb els esplais vam ajudar a l'Esperit de l'Esplai i els nens i la nena del Fulard a guanyar altre cop a l'avorriment. Moltes gràcies a tots i totes els que hi vau participar!Podeu veure la resta de fotografies a la galeria d'imatges.

Aquest cap de setmana passat les dues colles més petites de l'esplai van marxar de cap de setmana!

Els MINAIRONS van anar al refugi del Puig de la Creu i van passar un fantàstic cap de setmana envoltats de natura. S'ho van passar superbé!

Els BUFANÚVOLS van anar a Bellulla i allà van conèixer a uns ninjas molt especials que els van ajudar a tenir un cor més gran!


                                                           
 Si en voleu més, trobareu totes les fotografies de la sortida de bfn a un àlbum a la galeria d'imatges.


I les activitats no s'acaben aquí, el final de curs ja s'acosta i amb ell arriben les tradicionals olimpíades organitzades pels minairons! Les olimpíades seràn el 18 de juny. I aquella mateixa nit tindrà lloc el SOPAR DE GALA del 20è!!


Però tranquils, el curs d'esplai s'acaba pero arriben...LES COLÒNIES D'ESTIU!Com a novetat, aquest any obrim 10 places a nens i nenes de fora l'esplai de P5 i 1r de primària. Si sabeu d'algú que hi estigui interessat que contacti amb l'esplai (esplaicancolapi@gmail.com)

Junts estem fent del 20è un any inoblidable!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada