diumenge, 19 de juny del 2016

EL CURS JA S'HA ACABAT!

Esplaieros i esplaieres!

Ahir dissabte dia 18 de juny va ser un dels dies més especials i emotius d'aquest any. 

Al matí els Minairons ens preparaven les olimpíades, quin matí més genial que vam passar plegats no? Els sis equips es van carregar d'energia i van lluitar fins al final per emportar-se la victòria. Finalment el vencedor va ser l'equip VERMELL, felicitats campions!  

Aaaaaaaah... i felicitats als nostres Minairons per la feina ben feta i per preparar-nos unes olimpíades tan fantàstiques!


Al vespre va arribar un dels moments més esperats d'aquest curs, el sopar de cloenda, que donaria peu al tancament d'un curs molt màgic, el 20è aniversari de l'esplai. Va ser una nit intensa on vam aconseguir vèncer l'avorriment amb l'ajuda de famílies, monis, ex-monis i els nens i nenes, on vam riure i ens vam emocionar, on vam retrobar-nos amb gent molt especial i per sobre de tot on vam poder gaudir plegats.

Moltes gràcies a tothom que forma part d'aquesta gran família, moltes gràcies a tots/es els que ens doneu un cop de mà quan ho necessitem, moltes gràcies a aquells que confieu en nosaltres, moltes gràcies a aquells que un dia vau començar amb aquest projecte amb tanta força i il·lusió, moltes gràcies a aquells i aquelles que dissabte rere dissabte arribeu amb un somriure i amb ganes de menjar-vos el món. Moltes gràcies pels somriures, les colònies, les abraçades, les aventures, les llàgrimes, els jocs de por, els nervis a la panxa quan pugem a l'autocar, les cançons, les estones de piscina, els panellets, les castanyes, les olimpíades, els pastorets, els petons de bona nit i tots aquells records que han teixit la memòria de l'esplai. 

Cada un de vosaltres fa possible que l'esplai Can Colapi segueixi creixent. No deixem que la màgia desaparegui, no deixem de lluitar plegats per un món millor, no deixem de creure, mai, en l'esplai!

VISCA L'ESPLAI I VISCA CAN COLAPI! 

Teniu totes les fotos a l'apartat de "fotos"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada