dimarts, 17 de maig del 2016

EXCURSIÓ BUFAIROTZINS

Ep! Ep! A l'Esplai res ni ningú ens atura, així que després d'haver hagut d'anular l'excursió al Torrent de Colobrers per Setmana Santa a causa de la pluja, els més petits vam decidir que l'havíem de fer sí o sí.

Així que el dissabte passat, les colles de Bufanúvols, Minairons i Gambutzins vam passar un súper dia envoltats de naturalesa!

Els Bufairotzins (el nom que rebem quan anem les tres colles juntes) vam conèixer, de la mà de l'Esperit de l'Esplai i els infants del fulard, l'Esperit de la Natura. Aquest ésser estava molt trist, perquè els humans ja no connectem amb la natura... Però com que nosaltres li volíem demostrar que sí que ho podíem fer i que, a més, ens encantava, vam decidir ajudar-lo!


Com ho vam fer? Per grups, vam emprendre un recorregut al llarg del qual vam conèixer diversos esperits: el del sòl, el dels animals, el de l'aigua i el de les plantes. Tots ells ens van recordar la importància de cuidar el medi ambient, i que també ens ho podem passar molt bé envoltats de verd. I ja us assegurem que va ser un dia d'allò més genial amb tots els jocs que vam fer!




I per acabar, ens vam endur un record d'aquesta súper experiència: un test biodegradable amb una llavor. Quina emoció! Què en sortirà?

Ara que ja en sabem, esperem reconnectar amb la natura molt més sovint i ensenyar com fer-ho als del nostre voltant!



Podeu mirar totes les fotografies a la galeria d'imatges!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada