dimecres, 1 de novembre del 2017

Un mes ple d'activitats!

Hola esplaieros i esplaieres!

Com ja sabeu aquest mes està ple d'activitats!!! Dissabte passat n'és un bon exemple... 

La colla de Minairons va anar al Parc Catalunya i va estar jugant amb la Julieta i l'Eudald. Tots i totes junts van aconseguir trobar a l'alegria, la seva mainadera màgica!


Els nens i nenes de la colla de Gambutzins van ana d'excursió al Torrent de Colobrers i van trobar-se amb una gambeta de riu, que casualment és la mascota de la colla!!!


Els Arrancapins  van anar d'excursió a la Mola!!

La colla de Trucaforts van anar a Barcelona a visitar el Laberint d'Horta i es van enfrontar amb dos minotaures per aconseguir les castanyes per a la seva paradeta que muntaran el dia 31 d'octubre i 1 de novembre...



Els Portamuntanyes van anar a Can Juliana i van fer la Gimcana BOOM!! Una activitat inspirada en el famós programa de televisió "Humor Amarillo". S'ho van passar d'allò més bé! Que no us ho creieu? Doncs mireu aquest video...

I per acabar... les estrelles del dissabte... ELS BUFANÚVOLS! Els mes petitons de tot l'esplai van estar tot el dissabte preparant uns deliciosos panellets per tal de que a la tarda TOT l'esplai en pogués gaudir. Estaven BO-NÍS-SIMS! Moltes gràcies bufanúvols!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada