dimecres, 11 d’octubre del 2017

INICI DE CURS

EL CURS 2017-2018 HA COMENÇAT!


Ep ep! Que ja ha començat l'esplaaaaaaai!!!! El dissabte passat estrenavem un nou curs d'esplai. Un curs que de ben segur ens depararà un munt d'aventures noves i inoblidables Per començar aquest any comptem amb 11 monitors i monitores nous que s'incorporen a l'equip. Uns joves que fa uns mesos deixaven enrere la seva etapa com a infants de l'esplai i ara n'inicien una de nova i de també molt maca: la de monitor/a.



A continuació vam presentar les colles i ja només faltava una cosa... relacionar les colles amb els monis! Quina intriga...!!

Així doncs vam fer una activitat en la qual haviem de superar unes proves per tal d'aconseguir pistes sobre quins monitors/es ens acompanyarien durant la resta del curs. Finalment després d molt d'esforç vam aconseguir lligar caps i les colles es van formar!
Encara no saps quins monis van a cada colla? Doncs a què esperes a consultar l'apartat de "colles" i "equip de monis" de la web?!

En acabar l'activitat vam anar a la sala d'actes per a veure l'esperat passi de fotos de Colònies d'Estiu! Allà vam reviure els millors moments de les colònies! Te'l vas perdre? Doncs no pateixis perquè haviat estraà el video penjat aqui a la web... Estigues ben atent!

Ens veiem el pròxim dissabte 21 d'octubre! Quines ganes...

Visca l'Esplai Can Colapi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada