dijous, 15 de febrer de 2018

Carta dels Kiwis Màgics:

Hola hola!


Som el Kiwi Verd i el Kiwi Groc. Estem molt contents i agraïts amb tots i totes vosaltres. El que al principi va começar com a una discussió entre kiwis diferents va acabar en un bonic amor💗. Ara, gràcies a vosaltres, ens hem animat a donar la volta el món. Aquests 6 dies no hem perdut pas el temps... voleu veure per on hem passat ja?

El nostre primer destí va ser el mar! Jo, el Kiwi Groc ja havia estat al mar però el Kiwi Verd sempre havia sigut més de muntanya així que vam decidir anar a explorar els esculls de corall... una mica més i se'ns menja una tortuga! 😰


El dia següent vam anar a parar a l'Àfrica i vam fer-nos amics  d'una tribu Massai que ens va ensenyar un ball típic que consisteix en saltar amunt i avall. Mireu, mireu...!
 Aaaaaaaxuuuuus!! Quin freeed..... A l'Àntartida vam veure una gran colònia de pingüins emperadors amb les seves cries recent nascudes. Al Kiwi Groc el van confondre per un ou i se'l van amagar entre les cames per incuvar-lo! Quina feina vaig tenir després per trobar-lo... 😂
I sabeu què? A Austràlia vam conèixer a un altre kiwi! Un animal! Mireu, en aquesta foto podeu veure com el Kiwi Groc el monta! Va ser molt divertit!
També vam viatjar fins a la Índia! I com no, vam anar a visitar el Taj Mahal. Impressionant!I, finalment, ara ens trobem a Nova York! Hem anat de compres al Times Square, hem visitat l'Estatua de la Llibertat i moltes coses més...Quin serà el nostre pròxim destí? 

Un petó ben fort,

Kiwi Groc i Kiwi Verd

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada