dissabte, 19 de novembre del 2016

COSETES GUAIS!

HOLA FAMÍLIA!

Tenim un munt de coses a explicar-vos que han passat durant aquestes setmanes i que volem compartir amb tots vosaltres!

Primer de tot volem felicitar els nostres cuiners preferits, els Bufanúvols! Ens van fer uns panellets increïblement bons! N'hi havia de tota mena, de pinyons, d'ametlla, de xocolata... NYAM NYAM NYAM! 



Si voleu descobrir la feinada que van fer podeu mirar les fotografies a l'àlbum que trobareu a la pestanya de "fotos".















Per altra banda volem explicar-vos que els Quasidéus van passar un cap de setmana genial amb els Àragorns de l'esplai del Roser de Cerdanyola. Va ser un cap de setmana de coneixença i jocs. Encara que sembli impossible els joves dels dos esplais es van conèixer dissabte a vespre i a la nit van decidir dormir (a veure, dormir, dormir....tampoc)  tots plegats!

                                                     Els Quasidéus i els Àragorns.


La setmana passada els nens i nenes de l'esplai van tenir un dissabte "mogudet". Primer vam fer la cosida de betes del foulard més guai de la història!


I a l'hora de començar activitat va i apareixen uns monitors/es ben diferents! Els Quasidéus, que estan preparant-se per ser uns súpermonis van repartir-se per les diferents colles i van fer de monitors/es, i que bé ho van fer!






Si voleu veure quina fila feien tots disfressats i fent el boig per l'esplai podeu mirar l'àlbum de fotografies que trobareu a l'apartat de "fotos".






Ja per acabar amb aquest munt de coses que us volem explicar, us comuniquem que avui, dia 19 de novembre, celebrem el DUDI (Dia Universal dels Drets dels Infants) amb els altres esplais de Zona 12 del MCECC! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada