dimarts, 18 de novembre del 2014

GRAN DIA AL TIBIDABO!

Hola esplaieros!

Esperem que ja hagueu descansat després de passar un magnífic diumenge al Tibidabo. Tot i passar una mica de fred, el sol no ens va abandonar en cap moment i vam poder gaudir de totes les atraccions que vam voler!

Per si encara us heu quedat amb ganes de Tibidabo i teniu ganes de recordar els millors moments, a la secció de "Fotos" ja hi podeu veure l'àlbum complet! No us el perdeu!



I si aquesta sortida us va semblar xula, no patiu que aquest dissabte acabareu de tenir tota la informació que necessiteu sobre la pujada a la Mola!
Recordeu, el diumenge 30 de novembre pujarem a la muntanya preferida dels sabadellencs juntament amb els esplais La Trepa i La Teranyina. És una activitat a la que hem estat convidats i ens ha semblat molt interessant participar-hi, ja que pot ser una fantàstica manera de fer esplai i perquè totes les famílies hi vingueu. Serà divertit!



I per anar escalfant motors de cara a la pujada, el dia anterior, dissabte 29, farem un berenar on hi esteu tots convidats: nens, nenes, pares i mares! Serà un bon moment per fer caliu abans de la Mola!

Ja per acabar, destacar que aquest dissabte es celebrarà el DUDI (Dia Universal dels Drets dels Infants). Les colles de Bufanúvols, Minairons i Arrancapins ompliran les places de Sabadell amb altres esplais per fer-se sentir i fer gresca!


Ja ho veieu, a l'esplai vénen uns quants dies moguts... no ens podem estar quiets! Dissabte rebreu tota la informació!

Que acabeu de passar tots una bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada