diumenge, 8 de juny del 2014

UN ALTRE CURS QUE S'ACABA...

Aquest tercer trimestre ha passat volant i en un tres i no res ens hem plantat a l'última setmana d'esplai.
Però com ja sabreu, l'últim dissabte d'esplai del curs sempre és un dia especial, i aquest any no serà menys, perquè tots els nens, nenes monitors i monitores gaudirem de les fantàstiques Olimpíades que ens han estat preparant amb molt d'esforç la colla de Minairons!




Dissabte 14 passarem el dia a la Universitat Autònoma (UAB) jugant als esports alternatius que aquesta colla ens tingui organitzats. Farem una pausa per dinar i a la tarda farem els últims jocs, que serviran per decidir quin serà l'equip guanyador!

A les 18:30 podreu venir a recollir als vostres fills i filles a Sabadell Estació, i anar cap a casa a descansar i agafar forces pel gran sopar de final de curs!
Aquest any el sopar ha estat organitzat per la colla d'Arrancapins (aquí ningú s'escapa de preparar res per l'esplai!), que amb moltes ganes han estat preparant-ho tot per celebrar la primera...



Aquest any hi haurà premis de tota mena per a tots aquells que sou part de l'esplai: nens, nenes, pares i mares i, lògicament, monitors i monitores! Així que no us ho podeu perdre!
A més, com cada any tindrà lloc el tradicional concurs de TAPES. Tots aquells que tingueu ganes de demostrar les vostres habilitats culinàries no dubteu a participar-hi! Entre tots els assistents repartirem unes targetes per votar la millor tapa!

Per a més informació sobre què heu de portar pel sopar, aneu a la secció de "Circulars" de la web, que trobareu a les pestanyes superiors.

NOUS ÀLBUMS DE FOTOS!


Fa dies vam penjar els àlbums de fotos tant d'Acampada com de l'excursió de Bufanúvols, Minairons i Gambutzins. Per si no els heu vist encara, visiteu la secció de "Fotos" de la web, i allà els trobareu.

Això és tot!
Fins dissabte!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada